Vuonna 1987 rakennettu puurakenteinen paritalohuoneisto Vuokatin rinnekeskuksessa. Pinta-ala 58,5 m², parvi 9,5m². Tupakeittiö jossa vuodesohva, makuuhuone jossa parivuode ja yksi erillinen vuode, sauna (sähkökiuas), pesuhuone ja wc. Parvi, jolla vuoteet kolmelle. Kuisti
 
Huoneisto sijaitsee Vuokatissa rinteiden ja hiihtolatujen läheisyydessä. Harrastusmahdollisuudet Vuokatissa ovat todella monipuoliset, lähistöllä mm. hiihtoputki, lumilautatunneli, urheiluopisto uimahalli / sisäliikuntasali, jäähalli ja vähän etäämmällä keilahallit ja Katinkullan kylpylä ja golfkenttä. Rinteet ovat talvisin erittäin hyvin hoidettuina ja upeat hiihtoreitit kaiken tasoisille hiihtäjille. Syksyisin patikkareitit vetävät ulkoilijoita ja luonnon ystäviä puoleensa.
Kesällä lähistöltä löytyy uimaranta ja vähän kauempaa Sotkamon keskustan kupeesta Hiukanhiekat, todella upea uimaranta hiekkarinteineen. Palvelut löytyvät myös läheltä, lähin kauppa n.2km. Ruokaravintola talvisin n.200m. ja muina vuodenaikoina 500m. päästä.
 
Varustus 
Sähkövalo, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, avotakka, kylmä ja lämmin vesi, suihku, kylpyhuoneessa, mikroaaltouuni, tv, radio, astianpesukone, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, koottava vauvansänky, 2kpl. aikuisten polkupyöriä.
 
 
Etäisyydet 
Rautatieasema 40 km, bussipysäkki 500 m, ravintola 200 m, kauppa 2,5 km, hiihtolatu 50 m, hiihtohissi 200 m 
Kajaani 40 km, Sotkamo 7 km. Laskettelurinne 200 m, maastolatu 50 m. Uimaranta 400 m. 
 
Siivous
Asiakasta pyydetään tekemään huoneistossa kevyt loppusiivous. Siivous tilattuna 71 €. Liinavaatteet ennakkoon tilattuna 13 €/setti. Lemmikit sallittu. 
 
Avainpalvelu
Avaimet saat kätevästi noudettua lumilautatunnelilta huoneiston läheisyydestä. Palvelun aukioloaikojen ulkopuolella sovitaan muista käytännöistä.
 
Yhteystiedot
Sauli Koskela 050-563 0017
Puhelinajat: ark. 9-19, la 9-19, su 10-19
sauli.koskela[at]vuokattimajoitus.com